Știri & noutăți de la Gusto

Comunicate de Presă / Articole de Presă / Proiecte / Spoturi

Compania PHOENIXY, producătorul pufuleților Gusto, investește în energie solară, reducând cantitatea de energie convenționala consumata cu 38%

București, 17 Iulie 2013 – Compania PHOENIXY, cel mai mare producător de pufuleți din România, anunță o investiție de 900,000 de euro în dotarea cu energie solară a fabricii de la Băicoi.

Citește mai mult

De Sărbători, Pufuleții Gusto au Super Cadouri pentru Super Copii!

București, 13 decembrie 2012 – Anticipând distracția de Sărbători, Pufuleții Gusto au descoperit care sunt jucăriile preferate ale copiilor și au dat startul unei super promoții. Până pe data de 23 decembrie, toți copiii și toți părinții sunt invitați la o rontzăială naturală și două mega jucării.

Citește mai mult

Gusto, cea mai cunoscută marcă de pufuleți din România, sărbătorește 20 de ani de existență

București, 31 mai – Anul acesta, compania Phoenix, cel mai mare producător de pufuleți din România, și Gusto Pufuleți, una dintre cele mai iubite mărci românești, sărbătoresc 20 de ani de la înființare. Povestea pufuleţilor Gusto începe în anul 1992, în Baicoi, județul Prahova, prin achizitia primului expandor.

Citește mai mult.

Stefan Popa Popa’s si Gusto Pufuleti lanseaza impreuna o colectie inedita de caricaturi

Bucuresti, joi, 26 noiembrie 2009 – Marele artist Stefan Popa Popa’s si Gusto, cei mai optimisti pufuleti, si-au unit fortele intr-o colaborare inedita, din dorinta de a-i face pe romanii apasati de griji si criza economica sa mai si zambeasca. Din luna decembrie, pufuletii simpli cu sare, atat de indragiti de milioane de consumatori, vor purta semnatura maestrului Popa’s, prin intermediul unor caricaturi tematice imprimate chiar pe ambalaj!

Citește mai mult.