Gusto Pufuleți în lumina reflectoarelor

Pufuleții GUSTO sunt foarte prezenți în presa românească. Lunar avem un articol fie într-un ziar, o revistă sau o publicație online. Vorbim despre calitatea produselor noastre, despre ingredientele speciale, despre simplitatea produsului și, evident, despre optimismul nostru.

Jurnaliștii și consumatorii noștri sunt interesați de povestea noastră de succes, de produsele noastre. Împreună cu ei sărbătorim aniversările companiei, lansăm noi produse, impărtășim opinii despre trendul pieței de pufuleți sau despre economia țării din perspectiva business-ului nostru etc.

Pufuleții Gusto invitați la Pro TV, în cadrul ediției speciale de 1 Decembrie a emisiunii Vorbește Lumea!

Phoenixy aloca 5 milioane de euro pentru noi investitii in tehnologie si inovatie de produs

Bucuresti, 4 aprilie 2019 – Compania producatoare a pufuletilor Gusto anunta un buget de investitii de 5 milioane de Euro pentru anul 2019.

Citește mai mult

Compania PHOENIXY, producătorul pufuleților Gusto, investește în energie solară, reducând cantitatea de energie convenționala consumata cu 38%

București, 17 Iulie 2013 – Compania PHOENIXY, cel mai mare producător de pufuleți din România…

Citește mai mult

De Sărbători, Pufuleții Gusto au Super Cadouri pentru Super Copii!

București, 13 decembrie 2012 – Anticipând distracția de Sărbători, Pufuleții Gusto au descoperit care sunt jucăriile preferate ale copiilor și au dat startul unei super promoții.

Citește mai mult

Revista The Story, Mai 2019

Dupa ce am patentat tehnologia si am stiut ca putem asigura continuitate produsului nostru, am stiut ca vom vinde pufuletii nostri pana in America. Viziunea mea a presupus extinderea internațională, să existe și o dezvoltare susținută a portofoliului de produse.

(Apasa pe poza pentru a citi intregul articol.)

Ziarul Financiar – Producatorul pufuletilor Gusto, afaceri de 26 mil. euro in 2018

COMPANIA Phoenixy a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 26 milioane de euro, in crestere cu 17%, avans sustinut de exporturi si de noile produse dezvoltate. Cititi articolul complet aici.

(Apasa pe poza pentru a citi intregul articol.)

Elena Gheorghe cucerită de Pufuleții Gusto

Elena Gheorghe, frumoasa cântăreață, a fost fotografiată în luna noiembrie 2013, de paparazzi Ciao! in Carrefour. Vrem să îi mulțumim pentru că îi plac pufuleții Gusto și îi cumpără cu drag.

(Apasa pe poza pentru a citi intregul articol.)

Presa / Proiecte

Elena Gheorghe începe pregătirile de sărbători ronțăind pufuleți

Talentata cântăreață Elena Gheorghe și-a petrecut întotdeauna vacanțele de iarnă alături de întreaga familie, plină de emoție, bucurie, cadouri și pregătiri.

Citește mai mult

Anca Serea își răsfață copiii cu pufuleți Gusto!

Anca Serea, prezentatoarea Prima TV, și-a scos copiii la plimbare. Vedeta le-a cumpărat copiilor câteo pungă din pufuleții lor preferați, Gusto, și cât a durat plimbarea au mâncat de zor din gustarea sănătoasă.

Citește mai mult

Elena Gheorghe a Cântat cu Noi Până Dimineața

Elena Gheorghe a cântat până dimineața alături de prietenii ei și, bineînțeles de Gusto Pufuleți. Prin energie, voie bună și optimism, am instigat toți fanii Elenei să danseze și să se distreze până-n zori de zi.

Citește mai mult

Pufuleții Gusto pășesc în universul Disney, printr-un parteneriat menit să aducă multă bucurie pe fețele copiilor

Noul produs Gusto Pufuleți Super Suprize Disney reprezintă continuarea firească a gamei de Gusto cu Surprize, foarte apreciată în rândul consumatorilor noștri.

Dupa mai bine de 1 an de lucru la acest proiect frumos, ne bucuram sa anuntam lansarea pe piata a Pufuletilor Gusto cu Super Surprize Disney!

Gusto Pufuleți cu MegaSurprize – Promoție Păpușa de Vis

În luna decembrie 2012, Gusto Pufuleți cu MegaSurprize au organizat promoția denumita Păpușa de Vis<, iar consumatori din toată țara au avut posibilitatea de a câștiga una dintre cele 200 de păpuși vorbitoare, visate de orice fetiță, devenind rapid cele mai bune prietene ale celor care le-au câștigat.

Premiile au fost oferite prin targere la sorți.

Gusto Pufuleți cu MegaSurprize – Promoție Mașinuța Teleghidată

În luna decembrie 2012, consumatori din toată țara au participat la promoția organizată de Gusto Pufuleți cu MegaSurprize, având posibilitatea de a câștiga una dintre cele 200 de mașinute teleghidate, gata de joacă si aventură. Premiile au fost oferite prin targere la sorți.

Gusto e brandul optimismului

De-a lungul anilor, campaniile de promovare și comunicare ale brandului Gusto au fost apreciate și premiate atât în cadrul competițiilor românești de specialitate, precum Romanian PR Awards, cât și în cele internaționale precum Cannes Lions.. Citește mai mult

  • Nu există revistă în România în care pufuleții GUSTO să nu fi apărut măcar o dată!