Proiecte & Colaborări

Comunicate de Presă / Articole de Presă / Proiecte / Spoturi

Elena Gheorghe începe pregătirile de sărbători ronțăind pufuleți

Talentata cântăreață Elena Gheorghe și-a petrecut întotdeauna vacanțele de iarnă alături de întreaga familie.

Citește mai mult

Anca Serea isi rasfata copiii cu pufuleti Gusto!

Anca Serea, prezentatoare Prima TV, si-a scos copiii la plimbare. Vedeta le-a cumparat copiilor cate o punga din pufuletii lor preferati, Gusto, si cat a durat plimbarea au mancat de zor din gustarea sanatoasa.

Citește mai mult

Elena Gheorghe a Cântat cu Noi Până Dimineața

Elena Gheorghe a cântat până dimineața alături de prietenii ei și, bineînțeles de Gusto Pufuleți. Prin energie, voie bună și optimism, am instigat toți fanii Elenei să danseze și să se distreze până-n zori de zi.

Citește mai mult

Alex Velea Videoclip – E Marfă Tare

Toată vara în difuzoare am ascultat una dintre cele mai energice melodii! În plus, ne-a plăcut și că Alex a ales ca pufuleții Gusto să fie un ingredient principal al petrecerii! Ne-am super distrat!

Citește mai mult

Maestrul Ștefan Popa Popa’s a creat o colecție de caricaturi Gusto

Marele artist Ștefan Popa Popa’s și Gusto, cei mai optimiști pufuleți, și-au unit forțele într-o colaborare inedită, din dorința de a-i face pe românii apăsați de griji și criza economică să mai și zâmbească.

Citește mai mult

Gusto susține cartea „Prețuiește viața” a Andreei Marin

Promotorii optimismului indestructibil, Pufuleții Gusto au susținut-o pe Andreea Marin în demersul acesteia de a lansa cartea „Prețuiește viața”. Cartea cuprinde articole despre experiențe memorabile din perspectiva subiectivă a unei femei inteligente, dedicate filantropiei.

Citește mai mult