De Sărbători, Pufuleții Gusto au Super Cadouri pentru Super Copii!

București, 13 decembrie 2012 – Anticipând distracția de Sărbători, Pufuleții Gusto au descoperit care sunt jucăriile preferate ale copiilor și au dat startul unei super promoții. Până pe data de 23 decembrie, toți copiii și toți părinții sunt invitați la o rontzăială naturală și două mega jucării:

Pentru băiețeigata de aventură, mașinuța teleghidată se rostogolește printre obstacole, are super muzică și lumini, toate pentru cel mai năzdrăvan băiețel! Pentru fetițe: păpușică vorbitoare Candy vorbește, răspunde când este strigată, cântă și sigur va deveni cea mai bună prietenă a fetiței tale!

Pentru a câștiga cele două super jucării, descoperă codul unic din orice pungă de pufuleți cu surprize, și trimite-l apoi prin sms la numărul de telefon 1706, pentru mașinuță, și 1802, pentru păpușică. În plus, pe lângă posibilitatea de a câștiga marile premii, fiecare pungă de pufuleți cu surprize ascunde o jucărie. Ce poate fi mai frumos pentru copiii noștri, în această perioadă de Sărbători, decât ca pufuleții lor preferați Gusto să vină în întâmpinarea dorințelor lor, cu super jucării?

Noi avem deja pe lista noastră de cadouri cel puțin câte o pungă de pufuleți cu surprize, voi?

Despre Promoție

Promoția este dedicată gamei de pufuleți cu surprize și va fi promovată prin spot TV pe canalele MiniMax și Cartoon Network, cât și prin campanie print și online. Promoția face parte din campania de aniversare de 20 de ani a pufuleților Gusto, “2 decenii de optimism, succes și… mult bun gust”.

Fiind un produs 100% natural, făcut din sare, mălai și… aer, pufuleții Gusto sunt recunoscuți pentru gustul excepțional și optimismul lor. Îi poți găsi în variantă simplă cu sare, cu surprize pentru pitici, înveliți în ciocolată sau cu arome senzaționale de cașcaval și pizza. Încă de la lansarea sa oficială, Gusto Pufuleţi şi-a asumat misiunea de a ne aduce optimism și zâmbet, chiar şi în vremuri de criză ca acelea pe care le traversăm acum. Așadar, nu uita, dacă dorești să îți hrănesti optimismul și să petreci împreună cu ei, pufuleții Gusto te aşteaptă pe contul de facebook @PufuletiiGusto.