Articole de presă recente

Comunicate de Presă / Articole de Presă / Proiecte / Spoturi

Gustări sănătoase pentru copilul tău

Copilul tău merită tot ce este mai bun, iar pachețelul pe care îl mănâncă în pauză, la școală, trebuie să fie proaspăt, hrănitor ușor de transportat, și bineînțeles, să aibă un gust foarte bun. Una dintre gustările preferate sunt pufuleții Gusto, produși din făină naturală de porumb, cules de la cei mai buni agricultori, un strop de sare ți ulei, și delicioși.

Interviu Eliodor Apostolescu, director general Gusto Pufuleți pentru revista Magazinul Progresiv

În ultimul an, pe poarta fabricii din Băicoi au plecat la export, în convoaie de camioane și cargo-uri aeriene,  este 90 de milioane de pungi de pufuleți, în 29 de piețe. În esență, este definiția unui vis pe care Eliodor Apostolescu l-a transformat în realitate. Recunoaște însă cu franchețe că gestionarea unui număr atât de mare de piețe este dificilă.

Profil-Gusto

Elena Gheorghe a descoperit dieta ideală: pufuleții Gusto

Cântăreața și-a propus să slăbească și a reușit să scape de zece kilograme. Secretul? Mult sport și renunțarea la dulciuri, care au fost înlocuite de pufuleți Gusto – o gustare sănătoasă între mese ți care ne satisfac pofta de ronțăială rapid.

Pufuleții Gusto – modelul afacerii de succes în România

Din Băicoi în Statele Unite ale Americii – povestea de succes a pufuleților Gusto. Povestea companiei Phoenixy de fapt a pufuleţilor Gusto, începe în anul 1992, când în timpul studenției doi prieteni au decis să își suplimenteze veniturile, își amintește Eliodor Apostolescu, unul dintre fondatorii companiei. Puteți citi întregul articol pe Jurnalul de Afaceri, august 2013.

7+1 lucruri care o fac fericita pe Elena Gheorghe

Zâmbetul celui mic, aplauzele publicului, momentul când își aude o piesă la radio, dar și desenele animate sau ronțăitul pufuleților sunt tot atătea mici plăceri (ne)vinovate pentru îndrăgita cântăreață. Tu în ce lucruri găsești bucurie?

Elena Gheorghe cucerită de Pufuleții Gusto

Elena Gheorghe, frumoasa cântăreață, a fost fotografiată în luna noiembrie 2013, de paparazzi Ciao! in Carrefour. Vrem să îi mulțumim pentru că îi plac pufuleții Gusto și îi cumpără cu drag.

Pufuleții Gusto cadoul perfect pentru Ziua Copilului

Ziarul Libertatea de 1 Iunie, ne-a recomandat părinților și copiilor din toată România!

Bucurii simple de Crăciun

În revista Story din decembrie 2011, am petrecut Crăciunul cu Melania Medeleanu!

3 Principii cheie care iti vor aduce echilibru si bucurie in familie

Revista Psychologies, 2012 Secțiunea Fun & Family.

Gusto, pufuleții 100% naturali, împlinesc 20 de ani

Revista Femeia, Iunie 2013

Momente pentru Tine

Click! pentru Femei, Martie 2012, Pufuleții Gusto au sărbătorit luna Femeii.

Două decenii de optimism Gusto

Revista Good Food, Iunie 2012, a sărbătorit cei 20 de ani de existență a Gusto Pufuleți.