Gusto – pe gustul fiecăruia!

Descoperă mai jos diferitele sortimente pe care le-am creat special pentru fiecare membru al familiei. Gustarea copilăriei noastre are o mulțime de avantaje: ingrediente simple și curate (mălai, sare și un strop de ulei), cântăresc puțin și deci le poți lua cu tine oriunde, iar o pungă de pufuleți poate fi împărțită cu familia, prietenii, colegii, vecinul de scaun din metro. Pufuleții Gusto au însă un dezavantaj: au gust de „mai vreau” și întotdeauna se termină prea repede.

 

Un brand lider de piață

În ultimele două decenii, Gusto a setat standardele de calitate pe piața de snacks. Sunt produși respectând cele mai înalte standarde europene de calitate și de siguranță alimentară. Pe piața românească de profil, pufuleții sunt lideri de piață, atingând performanțe nebănuite.

Mulțumită angajamentului companiei de a crea cei mai buni pufuleți, Gusto a devenit un brand de încredere, preferat de milioane de consumatori din întreaga lume. Calitatea înaltă, gustul delicios, rețeta unică folosită și tehnologia proprie brevetată de Phoenixy, stau la baza unicității produselor Gusto.

  • Odată cu descoperirea acestei rețete, am știut că am creat cei mai buni pufuleți din lume, care vor fi vânduți chiar și în America!

    Eliodor Apostolescu, Director General Gusto Pufuleți.