Spoturi

Gusto Pufuleți cu MegaSurprize – Promoție Păpușa de Vis, 2012

In luna decembrie 2012, Gusto Pufuleți cu MegaSurprize au organizat promoția denumita Păpușa de Vis, iar consumatori din toată țara au avut posibilitatea de a câștiga una dintre cele 200 de păpuși vorbitoare, visate de orice fetiță, devenind rapid cele mai bune prietene ale celor care le-au câștigat. Premiile au fost oferite prin targere la sorti.  

Gusto Pufuleți cu MegaSurprize – Promoție Mașinuța Teleghidată, 2012

In luna decembrie 2012, consumatori din toată țara au participat la promoția organizată de Gusto Pufuleți cu MegaSurprize, având posibilitatea de a câștiga una dintre cele 200 de mașinute teleghidate, gata de joacă si aventură. Premiile au fost oferite prin targere la sorti.  

Gusto Pufuleți cu MegaSuprize, 2010

Pufuletii Gusto cu MegaSurprize ascund adevărate jucării pentru copii. Micuții pot colecționa o gamă largă de jucării foarte atractive: jocuri logice, șah, rummy, mașini, avioane, păpuși frumoase și multe altele, tot ce pot ei gândi! Dimensiunile jucăriilor sunt într-adevar "Mega", oferind oricărui copil o MegaSurpriză la deschiderea pungii de pufuleți!

Șeful (The Boss) are multă experiență și este înțeleptul trupei. Amețitul (Dizzy) pare plin intenții bune, dar, de multe ori, entuziasmul său exagerat le dă de furcă prietenilor. De maximă încredere la bine și la greu, Grăsuțul (Fatty) rămâne o prezență amuzantă, în timp ce Mintosul (Brainy), strategul echipei, găsește soluția cea mai potrivită pentru a ieși din încurcătură.

Gusto Pufuleti Reclama Dog Face – SPUFF, 2009

Optimismul Pufuleților Gusto este indestructibil! Trebuie să găsim părțile pozitive, chiar și în cazurile extreme, să reușim să ne păstrăm optimismul și să ne adaptăm noilor provocări ale vieții.

Spot-ul ilustrează cazul unui bărbat care s-a trezit din senin cu o față de câine în locul celei umane – o situație puțin probabilă în viața de zi cu zi, totuși acesta este un exemplu de optimism indestructibil prin atitudinea sa în fața acestei noi experiențe.