Produse

UN BRAND LIDER DE PIAȚĂ

În ultimele două decenii, Pufuleții Gusto au setat standardele de calitate pe piața de pufuleți. Sunt produși respectând cele mai înalte standarde europene de calitate și de siguranță alimentară, IFS. Mulțumită angajamentului companiei de a crea cei mai buni pufuleți din lume, Gusto a devenit un brand de încredere și alegerea numărul 1. a consumatorilor. Pe piața românească de profil, compania Phoenix este lider cu 70% cotă de piața și 60% loialitate din partea clienților (cf. studiu Nielsen, Mai 2011).

Pufuleții GUSTO sunt cumpărați de milioane de consumatori! Aceste cifre de vânzări sunt datorate calitații înalte, gustului delicios, rețetei unice folosite și tehnologiei proprii brevetate de Phoenixy! Produsele GUSTO sunt foarte cunoscute, apreciate și dorite de către consumatori, cărora le oferim un portofoliu foarte extins de produse – cel mai variat de pe piață. Ținând cont de preferințele și de dorințele consumatorilor săi, Phoenixy a investit permanent în inovație și în dezvoltarea gamei de produse.

Odată cu descoperirea acestei rețete, am știut că am creat cei mai buni pufuleți din lume, care vor fi vânduți chiar și în America! Eliodor Apostolescu, Director General Gusto Pufuleți.